Anadolu Hayat Emeklilik'te yeni atama

İş Bankası'nda Operasyonel Çözümler Birim Müdürlüğü görevini yürüten Haldun Aydoğdu, Anadolu Hayat Emeklilik'te Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Yazılım Geliştirme Müdürlüğü'nden sorumlu Koordinatör olarak atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası'nda Operasyonel Çözümler Birim Müdürlüğü görevini yürüten Haldun Aydoğdu, Anadolu Hayat Emeklilik'te Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Yazılım Geliştirme Müdürlüğü'nden sorumlu Koordinatör olarak atandı.

Anadolu Hayat Emeklilik'ten yapılan yazılı açıklamada Haluk Aydoğdu'nun, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden 1995 yılında mezun olduğu, kariyerine İş Bankası'nda Yazılım Uzmanı olarak başladığı, Bilgi Teknolojileri Çözüm Geliştirme Bölümünde teknik lider, proje yöneticisi, analiz ve tasarım takım yöneticisi gibi farklı görevlerde çalıştığı belirtildi.

2010 yılı Kasım ayından bu yana İş Bankası'nda Operasyonel Çözümler Birim Müdürü görevini sürdüren Aydoğdu'nun, Anadolu Hayat Emeklilik'te Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Yazılım Geliştirme Müdürlüğü'nden sorumlu Koordinatör olarak göreve başladığı bildirildi. Aydoğdu'nun, Project Management Professional (PMP) sertifikasına sahip olduğu, iyi derecede İngilizce bildiği, evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir