Ali Ekber Yıldırım'a Nezih Demirkent Özel Ödülü

'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' bu akşam sahiplerine teslim edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen "Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri" bu akşam İstanbul Sheraton Maslak Hotel'de sahiplerine teslim edilecek.

Gazetecilik, Radyo-Televizyon ve İnternet alanında düzenlenen yarışmada, gazeteniz DÜNYA'nın tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım da Nezih Demirkent Özel Ödülü'ne layık görüldü.

TGC Yönetim Kurulu Nezih Demirkent Özel Ödülü'nü "uzunca bir süredir tarım ve hayvancılık alanındaki sorunları, gelişmeleri ve alınacak önlemlerle ilgili bilgileri Tarım Dünyasından köşesinde gündeme getirdiği için oybirliğiyle Ali Ekber Yıldırım'a vermeyi kararlaştırmıştı.

“Gazetecilik" alanında, Necdet Doğan, Cengiz Kahraman, Doğan Satmış, Mehmet Tezkan, İbrahim Yıldız, “Radyo-TV" alanında Prof.Dr. Şükran Esen, Zafer Arapkirli, Mehmet Ayan, Orhan Ayhan, Sibel Güneş, “İnternet" alanında Prof.Dr. Nurdoğan Rigel, Ercüment İşleyen Hakan Kara, Celal Toprak'tan oluşan seçici kurul tarafından belirlenen gazeteciler, ödüllerini bu akşam düzenlenecek törende alacaklar.

Bu konularda ilginizi çekebilir