Akbank'tan kuyumculara destek

"Kuyumcu Destek Paketi" ile kuyumcular, başta altın kredisi ve altın mevduat hesabı olmak üzere, birçok özel ürünü, ihtiyaç duydukları anda kullanabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akbank, kuyumcu müşterileri için "Kuyumcu Destek Paketi" geliştirdi.

Bankanın yazılı açıklamasına göre, "Kuyumcu Destek Paketi" ile kuyumcular, başta altın kredisi ve altın mevduat hesabı olmak üzere, birçok özel ürünü, ihtiyaç duydukları anda kullanabilecek.

Kuyumculuk faaliyetlerini sürdürmekte olan tüm Akbank müşterilerinin yararlanabilecekleri paket kapsamında sunulan ürünlerin başında "Altın Kredisi" ve "Altın Mevduat Hesabı" geliyor. Altın kredisi ile kuyumcular işletme sermayesi finansmanı sağlarken, altın mevduat hesabı ile birikimlerini Akbank hesaplarında değerlendirebilecek.

Kuyumcu Destek Paketi kapsamında, altın kredisi ve altın mevduat hesabının yanında, altın fonu, TL işlek/taksitli ticari kredi, ticari artı para, çek karnesi ve kiralık kasa gibi ürünler de yer alıyor.

Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Kuyumcu Destek Paketi'ni hazırlarken kuyumcuların finansman gereksinimlerini dikkate aldıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Paketteki 18 ay vadeye kadar kullanılabilen altın kredisi, kuyumcu müşterilerimiz için altın değerinde bir üründür. Bunun yanında, kuyumcularımızın birikimlerini değerlendirebilecekleri, gram cinsinden altın alımına imkan tanıyan altın mevduat hesabını geliştirdik. Bu hesap ile müşterilerimiz diledikleri zaman yatırımlarını TL, dolar, euro veya başka bir döviz olarak geri alabiliyorlar. Ayrıca altın mevduat hesabı sahibi kuyumcu müşterilerimizin altın mevduat hesaplarından bir yıl süreyle hesap işletim ücreti tahsil etmiyoruz. Diğer taraftan bu müşterilerin kiralık kasa hizmetini kullanmaları halinde, ücretleri yüzde 50 indirimli olacak ve 3 ay süreyle şubelerden 10 adet, şube dışı kanallardan ise sınırsız havale işlemlerini masrafsız gerçekleştirebilecekler."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir