AK Parti Eskişehir yönetimi istifa etti

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla, 50 kişilik il yönetimi ile birlikte görevinden istifa ettiğini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESKİŞEHİR - Bu hafta içinde AK Parti Bartın ve İzmir İl Başkanlıkları'ndan sonra son istifa haberi Eskişehir'den geldi. Eskişehir AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, düzenlediği basın toplantısında il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Reyhan açıklamasında, 50 kişilik il yönetimi ile birlikte istifa ettiklerini söyleyerek, “Genel Merkez ile yaptığımız istişareler sonucunda il yönetimi olarak istifamızı veriyoruz. 12 yıldır AK Parti’nin her kademesinde görev aldım. Küsmek, darılmak bizim kültürümüzde hiçbir zaman yer almadı ve yer almayacak. Siyasetimiz makama değil davaya bağlı bir siyasettir.” dedi. 

"İl koordinatörü gelecek"

Reyhan, yeni yönetim konusunda, Genel Merkezin belirlediği il koordinatörünün Eskişehir’e gelerek ön inceleme yapacağını ve istişarelerde bulunacağını ve bir rapor hazırlayacağını belirtti. Yeni yönetim bu rapor doğrultusunda Genel Merkez tarafından belirlenecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir