Acıbadem'den gurbetçilere hizmet

Almanya'da yaşayan BKK vor Ort şirketine üye gurbetçiler, Türkiye'deki 27 sağlık merkezinde ücretsiz sağlık hizmeti alabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ - Acıbadem Sağlık Grubu, Almanya'da yaşayan BKK vor Ort sigorta şirketine üye gurbetçilere, Türkiye'deki 27 sağlık merkezinde tüm branşlarda ücretsiz sağlık hizmeti verecek.

Acıbadem Kayseri Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Tamer, düzenlediği basın toplantısında, Almanya'nın zorunlu sigorta şirketlerinden biri olan BKK vor Ort ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde gurbetçilere 27 sağlık merkezinde ücretsiz sağlık hizmeti vereceklerini söyledi.

Acıbadem kalitesini gurbetçilerle buluşturmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Tamer, "Dünyanın çeşitli ülkelerindeki sağlık sistemleri ile entegrasyonumuz son derece iyi. Daha önce de Holladalı AGİS Grubu ile anlaşma yapmıştık. BKK vor Ort ile yaptığımız anlaşma da bizim için son derece önemli" dedi.

Tamer, sağlıkta referans hastane olduklarına dikkati çekerek, hastanelerinin özellikle kanser tedavisinde dünyada önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

BKK vor Ort Genel Müdürü Jürgen Labusch ise Almanya'da 4.7 milyon Türk'ün yaşadığını, bunlardan 80 bininin üyeleri olduğunu belirtti. Labusch, Acıbadem Sağlık Grubu ile yaptıkları anlaşmanın Türk üye sayılarını artıracağına inandıklarını dile getirdi.

BKK vor Ort Türkiye Sorumlusu Engin Cabak da 1854 yılında kurulan şirketin, köklü bir geçmişi olduğunu anlattı.

Toplantıya, BKK vor Ort Yönetim Kurulu Başkanı Reinhar Brücker ile Acıbadem Kayseri Hastanesi Koordinatörü Cemalettin Yılmaz da katıldı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir