5'nci Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası yarın toplanıyor

Babacan'ın başkanlığında toplanacak olan Şura'da özel sektörün sorunları ve çözüm yolları ele alınacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA – Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 5'nci Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, özel sektörün sorunlarını tespit etmek ve çözüm yollarını aramak üzere yarın toplanıyor.

TOBB'dan yapılan açıklamada, 5'nci Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası'nın 8 Aralık 2010 Çarşamba günü (yarın), saat 10.00'da, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun evsahipliğinde toplanacağı bildirildi.

Açıklamaya göre Şura, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın Başkanlığında, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Türkiye Sektör Meclislerinin başkan ve başkan yardımcıları, TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinin geniş katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirilecek.

Sektörel Ekonomi Şurası'nda, Türkiye'nin özel sektörünün faaliyetleri esnasında karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri, mensuplarının görüşleri ve talepleri doğrultusunda TOBB tarafından hazırlanıyor. Bu çalışmalar Sayın Başbakan, Bakanlar ve ilgili kamu kurumlarının üst düzey yöneticileri ile yapılan görüşmeler ve toplantılarda ele alınıp, çözüm yolları araştırılarak sonuçları takip ediliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir