'Pozitif Psikoloji' kapılarını açıyor

Öncülüğünü, IPPA'nın (İstanbul Pozitif Psikoloji Akademisi) yaptığı ve bireylerin daha mutlu, umutlu ve tatminkar hayatlar yaşamasını amaçlayan proje 15 Ocak çarşamba günü start veriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dünya'da iş ve günlük hayatın en önemli parçalarından biri haline gelen "Pozitif Psikoloji" Türkiye'de ilk defa kapılarını açıyor. Bireylerin daha mutlu, umutlu ve tatminkar hayatlar yaşamasını amaçlayan proje 15 Ocak çarşamba günü start verecek.

Türkiye’de ilk kez IPPA tarafından gerçekleştirilecek olan atölyeler hakkında bilgi veren Pınar Çağan Eren, özetle şunları söyledi:

"Çok farklı temalar"

"Atölyelerimiz çok farklı temaları birbiriyle kaynaştırıyor. Bunlar, “Cesaret ve Korku”, “Aşk ve Öfke”, “Mutluluk ve Hüzün”, “Mücadele ve Umutsuzluk”, “Aidiyet ve Özgürlük”, “Merak ve Tükenmişlik.”Her tema ile ilgili çalışmalar,uzman psikologlar tarafından sanat, sinema ve felsefe ile harmanlanarak yorumlanıyor.Hafif terapi tadında geçen atölyelerimiz, hayatımızda olup bitenleri daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. Bu atölyelerin, bizlere istediğimiz yaşamı kurgulamamız için ayna tutmasını amaçlıyor”

"Hayatı yorumluyoruz"

“Çalışmalarımız bireyi optimal performansta hareket ettirmeyi hedefleyen Pozitif Psikoloji biliminin temellerine dayanıyor. Bir durumu ya da ilişkiyi anlamaya çalışırken neye nasıl dikkat edeceğimize işaret ederek, sahneyi ve aslında hayatı yorumluyoruz. Fazla bir çabaya gerek kalmadan zamanda akıp gidiyoruz.

"İki saatlik tanıtım"

"Pozitif Psikoloji Atölyeleri 15 Ocak Çarşamba, 19.30-21.30 arası Nişantaşı’nda yapılacak olan tanıtıcı atölye çalışmasıyla başlıyor.  Aynı gün  yüzde 20 indirimli katılım imkanından yararlanma fırsatı olacak. Atölyeler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, www.pozitifpsikolojiakademisi.com sitesini ziyaret edebilir"

Bu konularda ilginizi çekebilir