'Ev Avantaj Kampanyası'nda süre uzadı

Türk Telekom'un "Ev Avantaj Uluslararası 6,5 Kuruş" kampanyası ekime kadar uzadı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Türk Telekom'un "Ev Avantaj Uluslararası 6,5 Kuruş" Kampanyası eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, Ev Avantaj tarifeleri kapsamındaki müşterilerin eylül ayı sonuna kadar, 1. Kademe uluslararası sabit telefon görüşmelerini Ev Avantaj Uluslararası 6,5 Kuruş Kampanyası kapsamında dakikası tüm vergiler dahil 6,5 kuruştan yapabilecekleri belirtildi.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, kampanyanın sunduğu cazip indirim fırsatının Ev Avantaj tarifelerine ilgiyi daha da artırdığını bildirdi.

Demircan, şunları ifade etti:

"Müşterilerimize katma değerli ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra sunduğumuz avantajları daha da çoğaltmak için çalışıyoruz. Ev Avantaj Uluslararası Çağrı kampanyamız da bu yöndeki gayretlerimizin bir sonucu. Ev Avantaj tarifeleri kapsamındaki müşterilerimiz halen Almanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Çin, ABD ve Avustralya gibi genel olarak en çok aranan ülkeleri içeren toplam 40 ülkeye sabit telefon aramalarını dakikası sadece 6,5 kuruşa yapabiliyorlar. Yeni kampanyamızın Eylül süresince de daha fazla müşterimizin Ev Avantaj tarifelerinin avantajları ile tanışmasını sağlayacağına inanıyoruz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir