Garanti'den, birikimi teşvik eden "NET Hesap"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Garanti Bankası, rahat ve esnek koşullarla birikimi teşvik eden ve birikim planlaması konusunda yol gösteren yeni ürünü NET Hesap'ı hayata geçirdi.
Yapılan açıklamaya göre, 2 yıla varan seçeneklerle düzenli para tasarrufu yapılmasını sağlayan NET Hesap, vade sonunda sunduğu vergisiz ve kesintisiz getiriyle, müşterilerin parasını en avantajlı biçimde biriktirmesine yardımcı oluyor.
NET Hesap kullanan Garanti müşterileri, ihtiyaç duyduğunda hesabına ulaşıp para çekebiliyor, para ekleyebiliyor ve bunları yaparken de kazanmaya devam ediyor.
Türkiye'de pek çok açıdan bir ilk olan ürün, müşterilere, farklı peşinat ve düzenli ödeme tutarlarına sahip 4 hesap türü sunuyor, seçtikleri hesaba göre vade sonunda müşterilerin ne kadar getiri elde edeceklerini net olarak söylüyor.
Örneğin, NET Hesap'a girişte bin 200 lira, sonra 12 ay boyunca her ay 200'er lira yatırılan hesabı seçen müşteriler, yıl sonunda Garanti'den vergisiz, kesintisiz 200 lira kazanıyor.
NET Hesap'ta ayrıca, düzenli ödeme tutarları 100 ile 500 lira, net getirisi 100 ile bin lira arasında değişen 3 hesap seçeneği daha bulunuyor. Tüm hesap türleri, uzun vadeli birikim ürünlerini kullanmak zorunda kalmadan, 2 yıla varan sürelerle düzenli birikim yapmayı ve hedeflenen tutara ulaşmayı sağlıyor.

"NET Hesap'la müşterilerimizi tasarrufa özendiriyoruz"

Konuya ilişkin bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, Türkiye'de sağlıklı bir finansal gelecek kurmak için, tüketicileri birikime teşvik etmenin vazgeçilmez bir koşul olduğuna inandıklarını belirtti.
Genç, şunları kaydetti:
"Bu bilinçle, birikim planının bütçeye en uygun ve kazançlı şekilde yapılması konusunda yol gösteren NET Hesap'la, müşterilerimizi tasarrufa özendiriyoruz. İlk etapta şubelerimizden sunmaya başladığımız NET Hesap'ı, müşterilerimizle alternatif dağıtım kanalları üzerinden de buluşturmaya hazırlanıyoruz. Müşterilerimizi düşünen ve hayatlarını kolaylaştıran ürün ve hizmetler yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir