Akbank ve Turkcell'den Cep-T Neo

Cep-T Neo, ilk yükleme itibariyle "bedava" konuşma süresi, "ücretsiz" Facebook paketi ve 25 lira üzerindeki her alışverişte konuşma süresi sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akbank ve Turkcell, ödeme sistemleri ile mobil dünyayı birleştiren yeni bir işbirliğini hayata geçirdi.
Akbank'ın yazılı açıklamasına göre, Turkcell satış noktalarından satışa sunulacak olan Cep-T Neo, içine para yüklenerek yurt içinde ve yurt dışında alışveriş olanağının yanı sıra ilk yükleme itibariyle "bedava" konuşma süresi, "ücretsiz" Facebook paketi ve 25 lira üzerindeki her alışverişte konuşma süresi sunuyor.

148573a.jpg
Kartı alan Turkcell aboneleri, Axess işyerlerinden yapılan tüm alışverişlerde chip-para kazanarak, kazandıkları chip-paralar ile "bedava" alışveriş yapabilecek. Cep-T Neo'ya sahip olmak için Akbank müşterisi olmak gerekmezken, Turkcell abonesi olanlar, Cep-T Neo olanaklarına ulaşabilecek. Aboneler, Cep-T Neo'yu hediye edebilecek, harçlık olarak çocuklara verebiliyor.
Cep-T Neo ile birlikte Turkcell'in Cep-T Para servisi de Akbank müşterilerinin hizmetinde olacak. Servis ile cep telefonundan para transferi ve Turkcell hatlara TL yükleme yapılabiliyor. Turkcell Cep-T Para servisi üzerinden para transferi veya Turkcell hatlarına konuşma süresi yüklemek isteyen aboneler, MasterCard logolu Akbank kartlarını kullanarak, kredi kartı ve banka kartı olmak üzere, diledikleri kişiye para gönderebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir