Tüketiciden İGDAŞ'a büyük ödül

İGDAŞ, "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma" ödülüne layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL (AA) - 13.04.2012 - İGDAŞ, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nca düzenlenen 15. Geleneksel Tüketici Ödülleri'nde, "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma" ödülüne layık görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, düzenlenen törende ödülü kurumu adına, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın elinden alan İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, çeyrek asrı geride bırakan İGDAŞ'ın, hiçbir zaman İstanbullular'ın yalnız gaz dağıtım firması olmayı hedeflemediğini kaydetti. Aslan, "Biz her zaman verdiğimiz hizmeti geliştirmeye odaklandık. Bu amaçla sayısız projeye imza attık. Sosyal sorumluluklarımızı göz ardı etmedik" dedi.

Doğalgazın güvenli ve tasarruflu kullanımıyla ilgili İstanbul'un tüm ilçelerinde "Doğalgazda Güvenlik ve Tasarruf Seminerleri" organize ettiklerini anlatan Aslan, şöyle devam etti:
"Bu seminerle 40 bin kişiye ulaştık. İlköğretim okullarında doğalgazın güvenli kullanımını sağlamak için eğitimler başlattık. 2010'da başlattığımız İlköğretim Okullarında Doğalgaz Eğitimi projesiyle 85 bin öğrenciyi doğalgazın güvenli kullanımı konusunda bilinçlendirdik. Görme ve işitme engelli öğrencilerimiz için de özel kitap ve CD hazırlayarak onlara ulaştırdık. Bu konuda bilinçli bir nesil yetiştirmek için büyük bir adım atmış olduk. Güvenli doğalgaz kullanımıyla ilgili bilinçlendirme çalışmalarımıza, televizyon kanallarında yayınlanan kamu spotları, uygun televizyon programlarına konu yerleştirme gibi çalışmalarla devam ettik."

Aslan, tüm hizmetleri internete taşıdıklarını kaydederek, "Abonelerimiz, online uygulamalarla işlemlerini internetten yapabiliyor. Danışma hattımız ve çağrı merkezimizle 7 gün 24 saat İstanbullular'ın sorularını cevaplandırıyoruz. Yaptığımız araştırmada, tüketici memnuniyet oranımızın yüzde 95 olduğunu gördük. Gümrük ve Ticaret Bakanlığımızca layık görüldüğümüz bu ödül, bu konudaki hassasiyetimizin belgesi oldu" diye konuştu.

(AA)

Bu konularda ilginizi çekebilir