Togo'nun Türkiye’den ithal talebi var

Türkiye’den, alüminyum tavan kaplama ve armatürleri ithal talebinde bulunan Togolu firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Togo,  Afrika kıtasının batı bölümünde yer alan bir ülkedir. Tahmini nüfus sonuçları verilerine göre ülkede  7,351,374 kişi yaşamaktadır ve genç bir nüfusa sahiptir.

Ülke ekonomisinin en önemli bölümünü tarımsal faaliyetler oluşturmaktadır. Ülke çalışan nüfusunun üçte ikisi tarımsal faaliyetlerde bulunmaktadır. Mısır, yams, manyok, darı, yer fıstığı, sorgum, kahve ülke genelinde ekilen ve yetiştirilen en önemli tarım ürünlerini oluşturmaktadır. Yıllık %3 ekonomik büyüme gösteren Togo, bu büyümeden yeterince faydalanamamaktadır. Ülke ekonomisi toplumun kendi geçimini sağlamak için yaptığı tarımsal faaliyete ve kısmi olarak da ticarete bağlıdır. Ülke ihtiyacı olan gıda maddelerini ise yurt dışından ithal etmektedir.

İhraç ettiği başlıca ürünlerde ; Plastiklerden eşya taşınmasına veya ambalajlanmasına mahsus malzeme, tıpa, kapak, kapsül ve diğer kapama malzemeleri, pamuk, petrol koku, petrol bitümeni ve petrol yağlarının veya bitümenli minerallerden elde edilen yağların diğer kalıntıları, altın, makyaj malzemeleri, çimento yer almaktadır.

İthal ürünlerini ise ; Petrol yağları ve bitümenli minerallerden elde edilen yağlar, petrol koku, petrol bitümeni ve petrol yağlarının veya bitümenli minerallerden elde edilen yağların diğer kalıntıları, çimento,tedavide veya korunmada kullanılmak üzere hazırlanan ilaçlar, binek otomobilleri ve esas itibariyle insan taşımak üzere imal edilmiş diğer motorlu taşıtlar, buldozerler, greyderler, toprak tesviye makinaları, skreyperler, mekanik küreyiciler, ekskavatörler, yol silindirleri vb oluşturmaktadır.

Türkiye’den, alüminyum tavan kaplama ve armatürleri ithal talebinde bulunan Togolu firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firma ile aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/323503_aluminum-ceilings-requested-to-import-to-togo

Bu konularda ilginizi çekebilir