SİGARAYA ZAM (8 AĞUSTOS 2024): Bir sigara grubuna zam! Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu?

Son günlerde açıklanan sigara zamlarına bir yenisi daha eklendi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Imperial Tobacco sigara grubuna zam geldiğini duyurdu. Ağustos ayının ilk günlerinde sigara gruplarına 4-5 TL zam geldi. Peki, sigara fiyatları kaç TL? En ucuz ve pahalı sigara ne kadar oldu? Zamlı sigara fiyatları ne kadar? İşte güncel sigara fiyatları...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sigara gruplarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Zamlı sigara fiyatları sosyal medya platformu X'te paylaşılırken "Sigaraya zam mı geldi, sigara fiyatları ne kadar oldu, en ucuz ve pahalı sigara fiyatları kaç TL" sorularının yanıtları araştırılıyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından Imperial Tobacco sigara grubuna zam geldiğini duyurdu. Dündar sigara zammını, "Imperial Tobacco sigaraya zam geldi. Sigara çeşitlerine zam yağmuru devam ediyor" diyerek duyurdu.

Sigara gruplarına 4-5 TL zam ağustos ayında gündemde. PM, BAT, JTI ve TT sigara gruplarına da zam geldi. 

Sigara fiyatları 2024 güncel liste

PM sigara grubu zamlı listesine göre, en pahalı sigaranın fiyatı 77 lira; en ucuzu ise 69 TL oldu. JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 78 TL; en ucuzu 64 TL oldu. BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 85 TL; en ucuzu ise 64 lira oldu. TT sigara grubunun en pahalı sigarası 71 lira, en ucuz sigarası 60 lira oldu. Imperial Tobacco sigara grubunun en pahalı sigarası 77 TL, en ucuzu 62 lira oldu.