SİGARAYA PEŞ PEŞE ZAM: JTI, PM, BAT, TT sigara gruplarına zam! Sigara fiyatları kaç TL? (7 Ağustos)

Sigaraya gelen zamlar ağustos ayında da gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz ay artan sigaraya yeni zam geldi. "Sigaraya zam mı geldi, zamlı sigara fiyatları kaç TL, en ucuz ve pahalı sigara fiyatları ne kadar" sorularının yanıtları araştırılırken BAT, PM, JTI ve TT sigara gruplarına zam geldi. Sigara fiyatları 4-5 TL zamlandı. İşte 7 Ağustos güncel sigara fiyatları...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sigaraya gelen zamlar gündemin ilk sıralarında. Temmuz ayında ÖTV zammıyla artan sigara fiyatları bir kez daha zamlandı. Sigara grupları peş peşe zamları duyuruyor. BAT, PM, JTI ve TT sigara gruplarına zam geldi. Sigara fiyatlarına 4-5 TL'lik yeni zam yapıldı. Sosyal medyada zamlı sigara fiyatları listesi paylaşıldı. Peki, sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigaraya zam geldi mi? Zamlı sigara fiyatları kaç TL?

En ucuz ve pahalı sigara: Güncel sigara fiyatları (7 Ağustos)

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından PM, BAT, JTI ve TT sigara gruplarına zam geldiğini duyurdu. Dündar paylaşımlarında "Sigaraya zam devam ediyor" ifadesine yer verdi.

PM sigara grubu zamlı listesine göre, en pahalı sigaranın fiyatı 77 lira; en ucuzu ise 69 TL oldu. JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 78 TL; en ucuzu 64 TL oldu. BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 85 TL; en ucuzu ise 64 lira oldu. TT sigara grubunun en pahalı sigarası 71 lira, en ucuz sigarası 60 lira oldu.

BAT ve TT sigara gruplarına yapılan zam bugün itibarıyla geçerli olacak.