SİGARA FİYATLARI 6 TEMMUZ: Sigara zammında değişiklik! Bir sigara grubu zamda indirim yaptı

Sigara zammı kamuoyunun gündeminde yer alırken bir sigara grubu yaptığı 8 ile 10 TL civarında zamda değişikliğe gitti. Sigara grubu fiyatlarında 6 TL indirim yaptı. Sigara gruplarına ÖTV zammı gelmeye devam ederken güncel sigara fiyatları listesi de sorgulanıyor. Peki, sigara fiyatları 2024 ne kadar oldu? Güncel sigara fiyatları kaç TL? Sigaraya indirim var mı? İşte en ucuz ve en pahalı sigara...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sigara fiyatlarına ÖTV zammı gelmeye devam ediyor. 2024'ün 6 aylık (ocak-haziran) döneminde yurt içi üretici fiyat artışı yüzde 19,49 olarak gerçekleşti. Akaryakıt, alkollü içecekler ve tütün mamulleri ÖTV tutarlarında yüzde 19,49 artış yapıldı. Artan ÖTV tutarlarının ardından sigara grupları peş peşe zamları açıklıyor. Peki, sigaraya indirim var mı? Sigara fiyatları 2024 ne kadar oldu? Güncel sigara fiyatları kaç TL?

Sigaraya indirim var mı?

JTI sigara grubu 8 ile 10 TL civarında yaptığı zam oranında indirime gitti. Sigara grubu yaptığı zam oranında 6 TL indirim yaptı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından "PM'nin fiyatı düşük açıklamasının ardından JTI fiyatları geri çekti" dedi. İndirimli sigara fiyatları bugün itibarıyla geçerli oldu.

En ucuz ve en pahalı sigara fiyatı kaç TL?

Yeni sigara fiyatları listesine göre grubun en pahalı sigarası 74 TL,  en ucuz sigarası ise 61 TL oldu. PM sigara grubunu da zam geldi. PM sigara grubunun en pahalı sigarası 73 TL, en ucuzu 66 TL oldu.