İran'dan hasta yatağı plastik aksesuarları talebi

İranlı bir firma hasta yataklarında kullanılan plastik malzemeler, aksesuarlar ve mekanizmaları toptan olarak Türkiye’den ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İran, Kalkınma Programları çerçevesinde ekonomisini petrole bağımlılıktan kurtarmayı ve ihracatını geliştirmeyi öncelikli hedefi saymıştır. Şah Rıza Pehlevi döneminden beri devam eden ithal ikameci politikalar çerçevesinde ülkenin çeşitli yerlerinde üretim tesisleri açılmış ve açılmaya devam etmektedir. Ancak, üretim teknolojilerinin, makine ve ekipmanların eski oluşu, firmalarda doğrudan veya dolaylı olarak devlet mülkiyeti bulunması ve iç rekabetin düşük olması üretim kalitesini düşürmektedir.

İran petrolden elde edilen gelirlerin bir kısmını petrokimya sanayi gibi diğer bir takım alanlara aktararak petrol sektörüne olan bağımlılığı azaltmaya çalışmaktadır.

Ülkemiz başlıca demir ve çelik, tekstil elyafı ve mamulleri ile otomotiv yan sanayi ürünleri ihraç ederken, ithalatımızın çok büyük bir bölümünü ham petrol ve doğal gaz oluşturmaktadır. Türk ürünleri İran pazarında rağbet görmekte olup, İran piyasasındaki Türk malı imajı olumludur.

İranlı bir firma hasta yataklarında kullanılan plastik malzemeler, aksesuarlar ve mekanizmaları toptan olarak Türkiye’den ithal etmek istemektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear sir

I would like to receive your full information about the following items.

Plastic products for hospital beds such as side rail board, side rail board 2 and side rail mechanism and etc.....

For your guidance I want these items for Iran market

if let me know  minimum order quantity for each shipment and the price it will be highly appreciated

B.regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/335937_plastic-products-for-hospital-beds-request-from-iran

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir