Blue Residence'da konut satışları devam ediyor

140 bin liradan başlayan fiyatlarla yeni bir yaşam alanı sunan Enyap İnşaat projesi Blue Residence, şubat ayı sonunda anahtar teslimi yapacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Enyap İnşaat’ın kendi mülkü olan 5000 m2 lik arazisi üzerine inşa edilen Blue Resıdence, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.  Yüzde 75'i sahiplenilen Blue Residence projesinde, satışta olan konutlar yaşam alanı olmayı bekliyor.

Blue Residence'da sizleri neler bekliyor?

Enyap İnşaat’ın kendi mülkü olan 5000 m2 lik arazisi üzerine inşa edilen Blue Resıdence; çeşitli m2'lerde 322 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşuyor. 210 Adet 1+1, 70 Adet 2+1, 42 Adet 3+1 daireler mevcut. 7.200 m2 mağazalar ve ticaret merkezi, 160 m2 lobi ortak kullanım, karşılama ve yönlendirme alanları, 24 saat kameralı gelişmiş güvenlik sistemleri, kapalı otoparklar, lobi ve restaurant hizmetleri, Blue fitness center, buhar banyosu, sauna, masaj salonu, dinlenme salonu, Bluesky Cafe & Restaurant, daireler arası iletişim ve diğer birçok ayrıcalıklı hizmetleriyle. Mağaza ve dükkanlarda, Ziraat Bankası faaliyette, Şubat ayında Migros açılacak olup, yakında Burger King faaliyet gösterecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir