59. mağazası Afyonkarahisar'da açıldı

Vatan Bilgisayar'ın yeni mağazası Afyonkarahisar'da açıldı. Açılışta konuşan Genel Müdür Hasan Vatan, "Fiyatta en ucuz olmak mümkün değil ama genel politikamız tüm ürünlerde uygun fiyat politikasını izliyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

AFYONKARAHİSAR - Vatan Bilgisayar'ın Türkiye'deki 59'ncı mağazası Afyonkarahisar'da açıldı.
 
Mağazanın açılışında konuşan, firmanın Genel Müdürü Hasan Vatan, yeni mağazanın açılışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Türkiye'de 59'uncu mağazayı Afyonkarahisar'da açtıklarını bildiren Vatan, şöyle konuştu:
 
"Sektördeki tek eksiğimiz mağaza sayımızın yeterli olmaması. Çünkü Vatanla çalışan müşterilerimiz tekrar tekrar bize gelip alışveriş yapıyorlar. Müşterilerin bizden alışveriş yapma sıklığı ortalama yılda altı kez. Müşteriler aynı gıda merkezine bile çoğu zaman altı kez gitmiyorlar. Bu sadece fiyatla sağladığımız bir şey değil. Arkadaşlarımızın müşteriye sağladığı hizmet kalitesiyle, sağladığı güvenle tam ihtiyaç duyduğu ürünleri satmalarıyla ilgili bir şey dolayısıyla müşteri nasıl mutlu oluyor ve tekrar tekrar buraya geliyor. Gelirken arkadaşlarını da getiriyor. Her dakika fiyatta en ucuz olmak mümkün değil ama genel politikamız tüm ürünlerde uygun fiyat politikasını izliyoruz. Bizde tüm ürünlerde kampanya var. Yeni mağazamızda da 3 gün boyuncada yüzde 25'lik bir indirimimiz var. Alış fiyatlarının altında bir fiyata sunuyoruz."
 
Yeni mağazalarla birlikte tüm ürünlerde yaptıkları indirim kampanyalarının büyük ilgi gördüğünü bildiren Vatan, özellikle Anadolu mağazalarında ücretsiz bilgisayar eğitimlerine ciddi talep aldıklarını kaydetti.
 
Vatan, İstanbul, İzmir Ankara ve Adana gibi Büyükşehirlerde mağaza açmaya devam ettiklerini, Güneydoğu Anadolu'da da vatan Bilgisayar'ın olmadığı tüm şehirlerde yeni mağaza arayışı içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir