'Ekonomi Oscarları' 26 Aralık'ta verilecek

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Bursa'nın ve ülkenin büyümesinde aktör rolü üstlenen firmalara 26 Aralık Perşembe günü özel bir organizasyonla 'Ekonomi Oscarları'nı vereceklerini söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Ekonomiye Değer Katanlar 2013" ödül töreninin 26 Aralık Perşembe günü düzenleneceğini belirterek, "Bursa'mızın ve ülkemizin büyümesinde aktör rolü üstlenen firmalarımıza 'Ekonomi Oscarları'nı bu yıl çok özel bir organizasyonla vereceğiz" dedi.  

Burkay, yaptığı açıklamada, başarılarıyla Bursa'nın gururu olan ve Türkiye ekonomisinin istikrarla büyümesine önemli katkı sağlayan tüm girişimcilere teşekkür etti. Bilgiye dayalı üretimin şekillendirdiği yeni bir döneme girildiğini vurgulayan Burkay, şunları kaydetti:  

"40. kez düzenlenen 'Ekonomiye Değer Katanlar 2013' ödül törenimizi, BTSO'nun ve Bursa'nın kimliğine yakışır yeni bir formata kavuşturduk. Bursa'mızın ve ülkemizin büyümesinde aktör rolü üstlenen firmalarımıza 'Ekonomi Oscar'larını bu yıl çok özel bir organizasyonla vereceğiz. Artık bilgiye dayalı üretim dalgasının şekillendirdiği yeni bir dönemin içindeyiz. Bu nedenle bu yılki ödül törenimize çok önem verdiğimiz Ar-Ge ve inovasyon alanındaki yatırımları teşvik etmek ve yeni yatırımlar planlayan girişimcilerimizi motive etmek adına 2 yeni kategori ekledik. Ayrıca, KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri'nde finale kalan şirketlerimizle 'Türkiye En Hızlı Büyüyen 100' listesine giren 3 firmamızı da ödüllendiriyoruz" 

Ödül töreni 

BTSO hizmet binasında 26 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek "Ekonomiye Değer Katanlar-2013" ödül töreninde 7 farklı kategoride 272 şirket ve kişiyi ödüllendirilecek.  

Törende, 2012 yılında "en fazla gelir vergisi ödeyen 61, en fazla kurumlar vergisi ödeyen 77, en fazla ihracat yapan 100, Bursa için en fazla yatırım taahhüdünde bulunan 10, Ar-Ge ve inovasyona en çok yatırım yapan 10, KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri'nde finale kalan 11 ve "Türkiye En Hızlı Büyüyen 100" listesine giren 3 oda üyesinin de bulunduğu toplam 272 kişi ve kuruluş ödüllendirilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir