Mühendislik öğrencileri yarışıyor

Mühendislik fakültesi öğrencileri hünerlerini sergileyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Türkiye'de bulunan mühendislik fakültelerinin, elektrik, elektrik-elektronik ve biyomedikal mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören mühendis adayları 14-15-16 Haziran 2013 tarihinde düzenlenecek Bitirme Projeleri Sergisi'nde hünerlerini sergileyecek.
 
TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, EMO Ankara Şubesi, ODTÜ, Atılım Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliği ile bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek etkinlik aynı zamanda ilk defa Türkiye genelinde gerçekleştirilecek.
 
Sergi kapsamında bir de "İlk Bildiriler Konferansı" düzenlenecek.
 
Söz konusu sergi için başvurular 17 Mayıs, poster sunumu başvuruları da 31 Mayıs 2013 tarihinde tamamlanacak. İlk Bildiriler Konferansı'na katılacak öğrenciler de bildirilerini 5 Nisan 2013 tarihine kadar gönderebilecek. Katılımın ücretsiz olduğu ve yarışma anlayışında olmayacak projelerin tamamı "Bütün Projeler Bir'İNCİ" anlayışı içinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde sergilenecek.
Söz konusu sergi ve konferansa katılmak isteyen öğrenciler "http://www.ibk.org.tr/" ve "http://ankara.bps.org.tr/" adreslerinden bilgilere ulaşabilecekler.