İstinye Üniversitesi tanıtım günleri

Medical Park, Liv Hospital ve VM Medical Park hastaneleri ile Türkiye’nin en büyük sağlık grubu olan MLPCare Grubu’nun kurduğu İstinye Üniversitesi tanıtım günleri başlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Medical Park, Liv Hospital ve VM Medical Park hastaneleri ile MLPCare Grubu’nun 25 yıllık birikim ve deneyimi ile kurduğu İstinye Üniversitesi, aday öğrenciler ile buluşmaya hazır. 12 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Topkapı’da bulunan 47 bin 298 metrekare Sağlık Kampüsü’nde düzenlenecek Tanıtım Günleri kapsamında, aday öğrenciler ve velilere İstinye Üniversitesi’nin akademik kadrosu,  programları, eğitim olanakları, burs seçenekleri, kampüsü ve sosyal faaliyet alanları ile sunacağı diğer tüm eğitim olanaklar hakkında bilgi verilecek.

2016-2017 akademik yılında kapılarını açan İstinye Üniversitesi’nin Tanıtım Günleri, 12 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında üniversitenin Topkapı Sağlık Kampüsü’nde düzenlenecek. İstinye Üniversitesi, hafta sonu dahil her gün 09:00-19:00 saatleri arasında, kampüs turunu da kapsayacak şekilde aday öğrenci ve velilere tanıtılacak. 

İstinye Üniversitesi, ilk mezunlarını sağlık alanında verecek. Bu amaçla 2016-2017 akademik yılına Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile başlayacak olan İstinye Üniversitesi’nde 5 lisans ve 6 önlisans programı bulunuyor. 

Sağlık Bilimleri Fakültesi altında, Beslenme ve Diyetetik, Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Hemşirelik lisans programları; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu altında ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, İlk ve Acil Yardım, Radyoterapi, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programı mevcut. 

İstinye Üniversitesi ve Tanıtım Günleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.istinye.edu.tr adresi üzerinden ulaşılabilir.