İş ve eğitimde "My Europe" beraberliği

YAYINLAMA
GÜNCELLEME






İSTANBUL - Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen "My Europe" çalışmasında, Doğa Koleji öğrencileri makale yazma eğitimi alacak. 17 Mayıs 2012 tarihinde Ataşehir Doğa Koleji‘nde başlayacak etkinlik iki gün sürecek. Etkinliğin ikinci günü olan 18 Mayıs'ta, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ortaköy'deki AB ofisinde Doğa Koleji öğrencilerini kabul edecek.
 
Doğa Koleji, Avrupa Komisyon üyeleri, Deichmann Türkiye Distribütörlüğü, Almanya Kültür İşleri Derneği ve Almanya Ticaret Odasının Uluslararası iş birliği ile hazırlanan "My Europe Workshop"u 17- 18 Mayıs'ta Ataşehir Doğa Koleji'nde gerçekleşecek. İki gün sürecek olan workshopta Doğa Koleji öğrencileri makale yazmayı öğrenecek. Etkinliğin ikinci günü olan 18 Mayıs'ta ise Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB ofisinde Doğa Koleji öğrencilerini kabul edecek.
 
Doğa Koleji ve AB projeleri

Doğa Koleji; Avrupa Birliği'ne üyelik girişimleri devam ederken Avrupa ülkeleri ile yapılan her ortak girişimin ülkemiz ve insanımız adına son derece önemli ve değerli olduğundan hareketle, öğrencilerin var olan güçlerine ve gelecekteki başarılarına inanarak onlara büyümeyi, gelişmeyi ve öğrenmeyi öğreten; işbirlikçi ve değişime açık bir eğitim sistemi uyguluyor. Doğa Konseptli Eğitim Modeli'yle yetişen Doğa Nesli, Doğa Koleji Avrupa Birliği Projeleri Koordinatörleri öğretmenlerle işbirliği içinde pek çok AB Projesi'ni hayata geçiriyor. Bu kapsamda pek çok AB projesine imza atan Doğa Koleji Türkiye'nin en çok AB Projesi başvurusu yapan ve gerçekleştiren okul olma özelliğini de taşıyor. Doğa Koleji'nin yürüttüğü projelerle, ülkemizde ilk defa bir okul bir AB Projesi'nde koordinatör olarak Brüksel tarafından fonlandı.

Egemen Bağış öğrencileri kabul edecek

My Europe etkinliği kapsamında 18 Mayıs Cuma günü saat 11.00'da, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ortaköy'deki AB Projeleri Ofisi'nde Doğa Koleji öğrencilerini kabul edecek.