5 yeni model BlackBerry geliyor

RIM, BlackBerry 7 işletim sistemli 5 yeni akıllı telefonunu tanıttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Research In Motion (RIM) bugün, dünya çapındaki operatörleri ve distribütör  ortaklarıyla birlikte yeni BlackBerry 7 işletim sistemi destekli iki yeni  BlackBerry Bold ile üç yeni BlackBerry Torch modellerini piyasaya süreceğini duyurdu.

Yeni modelleri görmek için tıklayın

Yeni BlackBerry Bold ve BlackBerry Torch serisi akıllı telefon modellerinin sunulmasından büyük memnuniyet ve heyecan duyduklarını belirten RIM Türkiye Yönetici Direktörü Alexandra Zagury "Bu etkinlik RIM tarihindeki gelmiş geçmiş en büyük global lansman. Lansmanın İngiltere'de gerçekleşmiş olması RIM'in Türkiye'yi de kapsayan EMEA bölgesine verdiği önemin açık bir göstergesi.

BlackBerry'nin 5 yeni modeli birçok alanda üstün özelliklere sahip, kullanıcıların ihtiyaçlarına farklı tasarımlarla ve güçlü platformlarla cevap veriyor. Söz konusu yeni BlackBerry akıllı telefonların yakın bir zamanda dünya çapında farklı operatörler vasıtasıyla sunulması bekleniyor. Bizler de Türkiye'deki operatör ortaklarımızla çalışarak bu güçlü akıllı telefonların Türkiye'deki kullanıcılarımıza sunulması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

Yeni nesil BlackBerry akıllı telefonlar  Ağustos ayı sonundan itibaren dünya çapındaki operatörler aracılığıyla piyasaya sunulmaya başlanacak. Hangi cihazların hangi operatörler aracılığıyla piyasaya sunulacağı RIM'in iş ortaklarıyla birlikte duyurulacak.

BlackBerry'nin en ince akıllı telefonu

Yeni BlackBerry Bold 9900 ve 9930 geniş klavyeleri ve dokunmatik ekranlarıyla RIM'in şu ana kadar üretmiş olduğu en ince akıllı telefonlar. Yeni BlackBerry Torch 9810 akıllı telefonu ise geniş dokunmatik ekranı kullanışlı sürgülü klavyeyle birleştiriyor. BlackBerry Torch 9850 ve 9860 modelleri ise yepyeni ve tamamen dokunmatik bir tasarıma ve BlackBerry akıllı telefonları için bugüne kadar üretilen en geniş ekrana sahip.

BlackBerry 7, daha hızlı ve daha akıcı bir web taraması deneyimi için zoom özelliği ile geliştirilmiş HTML5 performansı bulunuyor. Cihazlar, BBM'in (BlackBerry Messenger) yanında güncellenmiş Social Feeds (2.0) uygulaması ile; medyadan, podcast'lerden ve sık kullanılanlardan gelen güncellemelerin tümünü bir arada görüntüleme olanağı sunuyor. Yeni BlackBerry akıllı telefonları için Facebook uygulaması (2.0) ise kullanıcıların Facebook'ta yer alan arkadaşlarıyla gerçek zamanlı iletişimde olmalarını sağlayan Facebook chat ve BBM entegrasyonu sağlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir