Farkındalıkla yemek ve yaşamak

Dünyaca ünlü Zen ustası Thich Nhat Hahn ve Harvard beslenme uzmanı Dr. Lilian Cheung tarafından yazılan "Tadını Çıkar", bilgeliğin içine bilimi, bilimin içine bilgeliği harmanlamayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kişiselleştirilmiş hedef belirleme, detaylı beslenme rehberi ve farkındalıkla hazırlanmış bir yaşam planı dahil pratik araçlar sunan yazarlar, kemikleşmiş beslenme ve yaşamsal alışkanlıklarımızın köküne inerek onlara bambaşka bir gözle bakmamızı öneriyorlar. 

Yazarlar hakkında… 

Thich nhat hanh 

Vietnamlı bir Budist Zen Ustası, şair, âlim ve barış aktivisti. Peace is Every Step ve The Art of Power gibi önemli kitaplar dahil pek çok çalışmanın yazarı. Hanh, Fransa’daki meditasyon merkezi Erik Köyü’nde yaşıyor ve bütün dünyayı dolaşarak farkındalıkla yaşama sanatı üzerine inzivalara rehberlik ediyor. 

Lilian Cheung 

Eğitmen ve Harvard Halk Sağlığı Okulu Beslenme Bölümü’nde sağlık geliştirme ve iletişim direktörü. Kendisi aynı zamanda Harvard Halk Sağlığı Okulu’nun gazeteciler, sağlık uzmanları ve tüketicilere yönelik beslenme sitesi The Nutrition Source’un kurucusu ve yayın yönetmeni. 

Tadını Çıkar, Thich Nhat Hanh – Dr. Lilian Cheung, Türkçesi: Cenk Volkan, Koton Kitap, 320 s.