Volkan DEMİRKUŞAK

Emniyet Şeridi volkan.demirkusak@dunya.com
TÜM YAZILARI
Şarj kuyrukları Bu hafta sürekli aracımı şarj ettiğim Emaar alışveriş merkezinde ina­nılmaz bir hareketlilik vardı. Yer gök elektrikli araç kaynıyordu. Bende jeton sonradan düştü. Elektriğe yapılan fahiş %38’lik zamdan etkilenmeden araçla­rını son bir kez daha şarj etmek isteyen kullanıcılar adeta takılmadık soket bı­rakmamıştı.
Bugatti yine çılgın Bayram trafiği Türkiye’nin en korktuğu, trafiğin en yo­ğun olduğu bayram dönemi geldi geçti. Eskiye oranla nispeten daha az kaza duyu­yor olmak yüreklere biraz su serpse de yine maalesef ölümlü kaza haberleri gelmeye de­vam ediyor.
Sahnede Togg vardı Motorsporları Türkiye Regülasyona uymayan cezayı yiyecek Yüzde 5’e girmek Aylar birbirini o kadar hızlı kovalıyor ki takip etmekte zorladığımı düşünüyorum. Otomotivde dönem 'müşteri dönemi' Otomobil kokusunu ihaleyle almak Şarj edilebilir hibrit ve menzil hikayesi Çin seferine çıkıyoruz Yüzen Porsche’yi kullandım Mimarisi, altyapısı, bataryası ve motoru tamamen Porsche yani bir yüzen Macan. 'Watches and Wonders 2024'te gözler Rolex'te Dünyanın en önemli saat fuarı olarak adlandırılan Watches and Wonders 2024’te saat dünyasının tüm yenilikleri sergilendi. Yeni Passat Türkiye'de tutar mı? Türkiye otomobil dünyası açısından dünyanın zıttı bir ülke. Karsan, Finlandiya'nın ilk otonom araç projesini başlattı Karsan Otonom e-ATAK, Finlandiya'nın ilk sürücüsüz elektrikli otobüsü oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karsan, VY Grup'la yaptığı anlaşma kapsamında Finlandiya'nın REMOTED firmasına Tampere şehrinde kullanılmak üzere bir adet 8 metrelik Otonom e-ATAK teslim etti.