Prof. Dr. Çisil SOHODOL

cisil.sohodol@dunya.com
TÜM YAZILARI
Değerlisin demek yetiyor mu? Değer veriyorum demek önemli ama söylemek ile yapmak arasındaki boşluğu doldurmak asıl yapmamız gereken.
Sizin sürdürülebilirlik ünlünüz kim olurdu? En çok önemsediğiniz sosyal/çevresel sürdürülebilirlik konularını desteklemesi için bir ünlü seçebilseydiniz bu kim olurdu? Çiçek değil eşitlik gerekiyor 8 Mart Dünya kadınlar gününe ve dolayısıyla da kadınlar günü çerçevesindeki gündeminin yoğunlaşmasına sayılı günler kaldı. Dört bir yanımız “kadın odaklı” mesajlar ve kutlamalarla dolmadan önce gelin biraz gerçekleri konuşalım.
Aşk, nefret, mutluluk, hüzün ve sürdürülebilirlik Daha az aşık olup daha fazla mı nefret ediyoruz diye sorsam? İnsansız iletişim Rakiplerin krizlerinden öğrenmek Yeni Çağın Vebası: Sahte ve manipülatif içerikler Bir annenin kalıplaşmış yargılar ile savaşı Daha bu yaşta "ağacı yaşken" eğmezsek bu çocuklar büyüyüp yetişkin olduğunda da hala cinsiyet, roller vb. konusunda aynı kısır döngünün, aynı sorunların, aynı çözümsüzlüğün içinde yaşıyor olacağız diye düşünüyorum. Liderlik dersleri Bize bir şey olmaz demeden önce bir düşünün Litvanya’da yaşadığımız gurur Deprem bölgesini unutmamalıyız Siber Krizleri Önlemeye Hazır mısınız? Eğitim her çocuğun hakkı Nitelikli eğitim ve bilimin önderliğinde bu ülkenin çocuklarının başaramayacağı hiçbir şey yok. Dünyanın Sürdürülebilirlik Karnesi Zayıf! Hızlanmak Zorundayız