The Purest Solutions’tan çevre dostu ürünlerle 4. yıl coşkusu

The Purest Solutions, her yıl gelenek haline gelmesini hedeflediği Solutions Days kampanyası ile 4 yıllık başarısını kutlamak için 14 Ağustos'ta Feriye Yalı'da özel bir etkinlik düzenleyecek.

Abone ol

The Purest Solutions, her yıl düzenlediği Solutions Days etkinliği ile bu yıl da cilt dostu ürünlerini ve güvenli formülasyonlarını ön plana çıkaracak. 31 Ağustosa kadar sürecek olan kampanya döneminde The Purest Solutions, sağlıklı ciltler için en saf çözümleri Solutions Days fırsatlarıyla kullanıcılarına ulaştıracak.

Solutions Days etkinliği, markanın sunduğu 25 farklı ürünün tanıtımıyla birlikte, 35’ten fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla da kaliteli ve güvenli ürün seçeneklerini vurguluyor. Katılımcılar, etkinlik boyunca The Purest Solutions’ın sağlıklı ciltler için geliştirdiği ürünleri yakından inceleme ve markanın yüksek kalite standartlarını deneyimleme fırsatı bulacak.

Bu yılki etkinlik, “Sağlıklı Ciltler için En Saf Çözümleri Solutions Days Fırsatları ile Keşfet” teması ile düzenlenecek.

Etkinlik, ziyaretçilere cilt sağlığını artırmaya yönelik kapsamlı bilgiler sunarken birçok yeniliği de tanıtacak.

Türkiye'de Maymun Çiçeği görüldü mü? Açıklama geldi Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdi Oyun platformu Roblox'tan erişim engeline ilk açıklama Japonya'da "deprem" alarmı: Başbakan Kişida, gezilerini iptal etti Altındağ'da köpek cesetleri... Belediye'den açıklama geldi