Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Teoman'a tepki: Parası biten sanatçılara ücretsiz ders verebilirim

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, rock müzik sanatçısı Teoman’ın Atatürk ile ilgili yorumuna ses getiren bir tepki gösterdi. Prof. Dr. Demirtaş, ‘’Parası biten sanatçılara ücretsiz finansal okur yazarlık dersi verebilirim. Böylece konser almak için eğilip bükülmelerine, ilkelerinden taviz vermelerine gerek kalmaz’’ yazdı.

Abone ol

Türkiye rock müzik sahnesinin klasik isimlerinden biri olan Teoman’ın son röportajında yaptığı yorumlar gündem yaratmaya devam ediyor.

Teoman T24’ten Cansu Çamlıbel’e verdiği röportajda, “Eğer Türkiye, Atatürk zamanında ekonomik, siyasi, askeri alanda bu kadar güçsüz olmasaydı, benim tahminim belki de hırslı bir insan olan Atatürk o kadar da ‘Yurtta barış, cihanda barış’ demezdi’’ şeklinde bir yorum yapmıştı.

Teoman’ın röportajda göçmenlerle ilgili sözlerine de tepki gösteren Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya platformu X üzerinden yayınladığı mesajda ‘’Parası biten sanatçılara ücretsiz finansal okur yazarlık dersi verebilirim. Böylece konser almak için eğilip bükülmelerine, ilkelerinden taviz vermelerine, Atatürk dönemine laf atmalarına gerek kalmaz’’ yazdı.

Bodrum'un su sorunu çözülecek mi? 1 milyar TL'lik ödenek Bakırköy'de tır İETT otobüsünün üstüne devrildi, yaralılar var Meteoroloji 10 il için saat verdi: Kuvvetli yağış geliyor AJet'ten ucuz uçak bileti satışı 'Parası biten sanatçılara ücretsiz ders' teklifi