Arda Güler’in Behzat Ç. filminde oynadığı ortaya çıktı! Görüntüler sosyal medyayı salladı

Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi futbolculardan biri olan Arda Güler’in Behzat Ç. filminde bir sahnede yer aldığı ortaya çıktı. Real Madrid’de top koşturan milli yıldızın Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmindeki sahnesi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. 

Abone ol

Arda Güler’in Behzat Ç. filminde Gençlerbirliği altyapısında oynarken rol aldığı ortaya çıktı. 2018 yapımı ‘Behzat Ç. Ankara Yanıyor’ adlı filmde şu sıralar Etimesgut Belediye Başkanı olarak görev yapan Erdal Beşikçioğlu başrol oynuyor.

Hem dizisi hem de filmleri Türkiye’de çok sevilen Beşikçioğlu rol gereği Arda Güler ve futbolcu arkadaşlarını antreman sahasında topluyor. Behzat Amir sahada mini futbolculara “Yenmek ve yenilmenin değil mücadele etmenin, çaba göstermenin önemli olduğu” yönünde bir söylev çekiyor.

Galata Kulesi çevresinde yangın Hollanda maçı sonrası gündem yaratan paylaşım İstanbul'da zam sonrası taksimetre güncelleme kuyruğu sürüyor Eleştirilmişti: Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nden kıyafet kararı Türkiye'nin doğal gaz ithalatı mayısta geriledi