Yiyecek ve içecek sektörü yeniden bir arada

14 -16 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Anufood Eurasia, gıda üreticilerinin ürünlerini ve yeniliklerini Avrasya bölgesine sunmaları için yeni bir platform.

Abone ol

Avrasya'nın yeni gıda fuarı ANUFOOD Eurasia, Tüyap Fuarcılık tarafından 14-16 Nisan tarihleri arasında Beylikdüzü'ndeki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde ikinci kez düzenleniyor… Anuga destekli ANUFOOD Eurasia, gıda üreticilerinin ürünlerini ve yeniliklerini Avrasya bölgesine sunmaları için yeni bir platform sunmayı hedefliyor. Fuar, gıda ve içecekten catering teknolojilerine, perakende teknolojilerinden mağaza donanımlarına kadar tüm gıda sektörünü kapsayan bir konseptte gerçekleştiriliyor.

Fuar kapsamında seminerler ve etkinlikler de yapılacak. Bunlar arasında Türkiye gıda ve perakende sektöründeki en son trendlerin tartışılacağı bir seminer, pişirme gösterileri ve yarışmalar da yer alıyor…

Abdüllatif Şener olayı anlattı: Kapıyı açar açmaz... Borsa günü 1,50 puanlık yükselişle tamamladı Prof. Dr. Çisil Sohodol 'UNITAR Cifal İstanbul Direktörü' oldu Anadolu Üniversitesi duyurdu: Açık Öğretim'e büyük zam Buse Naz Çakıroğlu çeyrek finalde!