İklim Zirvesi'nde Türkiye'nin Sürdürülebilir Finansman Yol Haritası oturumu

İklim Ekonomisi Sürdürülebilirlik Finansmanı Zirvesi'nde “Türkiye'nin Sürdürülebilir Finansman Yol Haritası” oturumu düzenlenecek. Dünya Gazetesi CEO’su Burcu Kösem'in moderatörlüğündeki bu oturumda sürdürülebilir finansmanın Türkiye için ne anlama geldiği ve geleceğimizi nasıl şekillendirebileceği derinlemesine ele alınacak.

Abone ol

İklim Ekonomisi Sürdürülebilirlik Finansmanı Zirvesi “Türkiye'nin Sürdürülebilir Finansman Yol Haritası” oturumu Dünya Gazetesi CEO’su Sayın Burcu Kösem moderatörlüğünde;

•⁠ ⁠Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İklim Değişikliği Başkanlığı Başkan Yardımcısı Sayın Orhan Solak,

•⁠ ⁠UN Global Compact Türkiye Genel Sekreteri Sayın Melda Çele,

•⁠ ⁠EBRD Türkiye Başkan Vekili Sayın Şule Kılıç,

•⁠ ⁠Ziraat Bankası Proje Finansmanı ve Yapılandırma Grup Başkanı Sayın Berrin Mahmutoğlu’nun değerli bilgi aktarımları ile gerçekleştirilecek.

Kıymetli panelistlerin yer aldığı bu oturumda, sürdürülebilirlik finansmanı alanında ülkemiz açısından atılması gereken adımları tartışılacak olup; hem ulusal hem de uluslararası düzeyde karşılaşılan engeller tanımlanacak ve bu engelleri aşmak için stratejiler geliştirmenin önemine değilinilecek.

Türkiye'nin sürdürülebilir finansman yol haritasını belirlemek için ortak bir vizyon ve strateji oluşturmak gerekiyor. Bu yol haritası, Türkiye'nin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasını sağlamak için kılavuz niteliğinde olmalı.

Özetle, bu oturumda sürdürülebilir finansmanın Türkiye için ne anlama geldiği ve geleceğimizi nasıl şekillendirebileceği derinlemesine ele alınacak.

Tanju Özcan disipline sevk edildi Yargıtay Genelkurmay çatı davasıyla ilgili karar verdi Borsa günü düşüşle tamamladı TBB Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Alpaslan Çakar En düşük emekli maaşı: Erdoğan reddetti ve talimat verdi