İklim Zirvesi'nde Ekonomiye Geçişte Tahvil, Kredi, Borsa ve Fonlarda Yeşil Dalga oturumu

İklim Ekonomisi Sürdürülebilirlik Finansmanı Zirvesi'nde “Ekonomiye Geçişte Tahvil, Kredi, Borsa ve Fonlarda Yeşil Dalga” oturumu düzenlenecek. Dünya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Özlem Ermiş Beyhan moderatörlüğündeki oturumda, yeşil yatırımların finansal araçlar üzerindeki etkilerini ve Türkiye'nin bu alandaki konumu derinlemesine ele alınacak.

Abone ol

Naturel Holding’in Zirve Sponsorluğunda gerçekleştirilen İklim Ekonomisi Sürdürülebilirlik Finansmanı Zirvesi “Ekonomiye Geçişte Tahvil, Kredi, Borsa ve Fonlarda Yeşil Dalga” oturumu Dünya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sayın Özlem Ermiş Beyhan moderatörlüğünde;

* Londra Menkul Kıymetler Borsası  Orta ve Güney Avrupa Başkanı Sayın Axel Kalinowski,

* KPMG Türkiye Sermaye ve Borç Danışmanlığı Hizmetleri Şirket Ortağı Orhan Turan,

* Ve Globaltürk Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı Barış Öney’in değerli bilgi aktarımları ile gerçekleştirilecek.

Bu oturumda, yeşil yatırımların finansal araçlar üzerindeki etkilerini ve Türkiye'nin bu alandaki konumu derinlemesine ele alınacak.

Öncelikle, Avrupa, Asya ve Amerika'dan yeşil yatırım fonlarının etki analizleri tartışılacak olup; küresel çapta yeşil yatırımların finansal piyasalara olan etkileri ve bu fonların performansı değerlendirilecek.

Tanju Özcan disipline sevk edildi Yargıtay Genelkurmay çatı davasıyla ilgili karar verdi Borsa günü düşüşle tamamladı TBB Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Alpaslan Çakar En düşük emekli maaşı: Erdoğan reddetti ve talimat verdi