Ziraat Türkiye Kupası sahibini buluyor! (Beşiktaş-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?)

Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası final maçı bugün oynanacak. Peki Beşiktaş-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'lerde hangi oyuncular var? İşte ayrıntılar...

Abone ol

Türkiye Kupası'na 5. turdan başlayan Beşiktaş, sırasıyla Eyüpspor, Bitexen Antalyaspor, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü'nü eleyerek finale geldi. Trabzonspor ise 4. turdan girdiği organizasyonda Ahlatcı Çorum FK, Manisa FK, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü eleyerek finalist oldu.

75 bin taraftarın seyretmesi beklenen karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan oynanacak. bilet fiyatları kuzey ve güney tribünleri için 500, doğu ve batı tribünleri için bin lira olarak belirlendi. Beşiktaş taraftarları doğu ve kuzey, Trabzonspor taraftarları ise batı ve güney tribünlerinde maçı takip edecek.

Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibinin belli olacağı Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması 20.45'te başlayacak. Karşılaşma, ATV'den yayımlanacak.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un muhtemel 11'leri

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i;

Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku; Al-Musrati, Gedson, Salih, Rashica, Muçi, Semih.

Trabzonspor'un muhtemel ilk 11'i;

Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren; Berat, Umut; Visca, Bardhi, Trezeguet; Onuachu.

RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur Hava ve enerjide yüzde 60 tasarrufla yılda 714 ton emisyon azaltacak İnşaat malzemesi endeksinde düşüş