Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu (EURO 2024 Çeyrek Final ne zaman?)

Son dakika haberi... A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda ile oynayacağı EURO 2024 Çeyrek Final müsabakası Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Pek, Hollanda - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Abone ol

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final mücadelesi yarın başlayacak. A Milli Takım, çeyrek finalde 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile karşılaşacak. Karşılaşmada görev yapacak hakemler de belli oldu.UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre A Milli Takım'ın EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile oynayacağı maçı Fransa Futbol Federasyonu'nundan Clement Turpin yönetecek.

Turpin'in yardımcılıklarını aynı federasyondan Nicolas Danos ve Benjamin Pages üstlenecek. Karşılaşmanın 4. hakemi olarak Felix Zwayer, VAR hakemi olarak ise Jerome Brisard görev yapacak. Peki Hollanda - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Hollanda - Türkiye mücadelesi 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da oynanacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Berlin Büyükelçisi, Almanya Dışişleri'ne çağrıldı Zamlı emekli maaşı ve farkları bu ay yatar mı? İşte ödeme günleri... Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu İstanbul'da içme suyu fiyatlarına zam! AB'den Çinli elektrikli araçlara yüzde 38 ek vergi!