Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Paris Olimpiyatları 2024)

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. C Grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar doğrudan finallere yükselmeye hak kazanacak. Peki, Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi | Abone ol

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Olimpiyatları'na galibiyetle başladı. Filenin Sultanları ilk maçında Hollanda'yı 3-2 yendi. Şimdi gözler ikinci maçlara çevrildi. Gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar ile en iyi iki grup üçüncüsü toplam 8 takım çeyrek finale yükselecek. Peki Filenin Sultanları Olimpiyat maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti karşılaşması 1 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da oynanacak.

Karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Filenin Sultanları Olimpiyat maç programı

4 Ağustos 10.00 :Türkiye-İtalya (TRT Spor)

A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosu

Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki ay-yıldızlıların kadrosunda, Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt yer alıyor.

AFAD duyurdu: Malatya ve Tunceli'de deprem AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir trafik kazası geçirdi Dolar/TL'den günün ilk rakamları A Milli Kadın Voleybol Takımı ikinci maçına çıkıyor Nükleer tesislerle ilgili yönetmelikler Resmi Gazete’de yayımlandı