Trabzonspor'da iki yeni başkan adayı

Tahsin Usta ile Temel Eyüboğlu, başkan adaylığı için Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığı'na başvurdu

Abone ol

Trabzonspor Kulübü'nün 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulu öncesi, başkan adayları Tahsin Usta ile Temel Eyüboğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylık dilekçesini verdi. 

Usta ve Eyüboğlu'nun yaptığı başvurunun ardından, genel kurul öncesinde başkan adayı sayısı 5'e yükseldi. Başkan adaylığı için daha önce de Celil Hekimoğlu, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta başvuruda bulunmuştu.   

Tahsin Usta'nın başvuru evraklarını alırken konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, "Bu zor süreçte, Trabzonspor'un ekonomik, sportif ve idari sorunları olduğu dönemde bu kadar çok adayımızın olması bizi mutlu ediyor. Bu taşın altına elinizi koymaya niyetlenmişsiniz. Bu takdir edilecek bir şeydir. Biz tüm adaylara olduğu gibi size de başarılar diliyoruz" dedi.  

Sürmen, mevcut yönetimin, üyelikte 2 yılı doldurmayanların da oy kullanması yönünde karar aldığını ancak bunu yasal olmadığı için onaylamadıklarını belirterek, "Yönetim ne yol izleyecek önümüzdeki günlerde göreceğiz ancak ne olursa olsun bütün adaylara düşen görev Trabzonspor'un o gün orada şölen havasında kongre yapmasını sağlamaktır. Bunun yanında Trabzonspor'un tüzüğünün bazı maddelerinin sıkıntıları var. Bazılarının daha çağdaş olması gerekiyor. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. 

Usta ise "Bu zor günlerde takımımıza daha çok emek veriyoruz ve çalışıyoruz. Biz de inşallah bugüne kadar olan birikimlerimizle bundan sonra kulübümüze katkıda bulunuruz" ifadesini kullandı. 

Trabzonspor'un daha iyi günler geçirmesi gerektiğini ifade eden başkan adayı Eyüboğlu da "Her şey Trabzonspor için. Amacımız Trabzonspor'un daha iyi günlerde başarılı olması. Bizim de bu anlamda uzun yıllara dayanan kulüp yöneticiliği tecrübemiz bulunuyor" şeklinde konuştu. 

TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu Coca-Cola beklentilerin üzerinde ciro elde etti Bakan Şimşek'ten Bahçeli'nin sözlerine ilişkin açıklama