Son dakika... Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu

Son dakika haberi... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktörlük görevine getirilen Jose Mourinho'nun maliyetini açıkladı. Ali Koç, Jose Mourinho'nun tüm ekibiyle birlikte yıllık maliyetinin 12 milyon Euro olduğunu ifade etti.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho'nun maliyeti hakkında konuştu. Koç, "Jose Mourinho ile ekibiyle birlikte 12 milyon Euro'ya anlaştık" dedi.

Halk TV'ye konuşan Koç, Mourinho'nun transfer sürecini şu sözlerle açıkladı; "Mourinho’yu ikna etmemizde zamanlama çok önemliydi. Bir hocaya ihitiyacımız olursa ne gibi opsiyonlar var diye çalışmalarımızı sürdürdük. Bunlardan biri de Jose Mourinhoy’du. Mario Branco, Jose Mourinho’ya önce Fenerbahçe’yi anlattı. Hayallerimizi anlattık. Fenerbahçe’nin ne demek olduğunu anlattıktan sonra Fenerbahçe’nin futbol operasyonlarını anlattık. 100 sayfalık bir rapor hazırladık. Bundan etkilendi" dedi.

Ali Koç, Jose Mourinho'nun tüm ekibiyle birlikte yıllık maliyetinin 12 milyon Euro olduğunu açıkladı. Koç, konuya ilişkin "Aziz Yıldırım, Mourinho'ya yıllık 15 milyon euro teklif etti. Biz Mourinho ve ekibiyle yıllık toplam 12 milyon Euro karşılığında anlaştık. Jose Mourinho'nun bizim projelerimize ne kadar inandığının kanıtı budur" ifadelerini kullandı.

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Dilan Polat için 27 yıl hapis talebi İş adamı Nihat Karaarslan Ankara'da silahlı saldırıya uğradı Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç etti Öğretmenlerin yer değiştirme başvuru tarihi belli oldu