Sinner ve Gauff üçüncü turda

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen çim korttaki tek grand slam turnuvası Wimbledon'da, tek erkeklerde dünyanın 1 numarası Jannik Sinner ile tek kadınlarda dünya sıralamasında ikinci olan Amerikalı Coco Gauff, üçüncü tura yükseldi.

AA | Abone ol

Tek erkeklerde Sinner, ikinci turda Matteo Berrettini ile karşılaştı. İtalyan tenisçi, 3 saat 42 dakika süren müsabakada vatandaşını 7-6, 7-6, 2-6 ve 7-6'lık setlerle 3-1 mağlup ederek adını üçüncü tura yazdırdı.

Tek kadınlarda dünya sıralamasının ikinci basamağında bulunan Amerikalı Coco Gauff, Rumen Anca Todoni'nin karşısına çıktı. Gauff, 1 saat 6 dakika süren maçta rakibine 6-2 ve 6-1'lik setler sonucunda 2-0 üstünlük kurarak tur atladı.

Alcaraz, Medvedev, Paolini ve Navarro da üçüncü turda

Turnuvanın tek erkeklerde son şampiyonu İspanyol Carlos Alcaraz, Avustralyalı Aleksandar Vukic'i 3-0, Rus Daniil Medvedev ise Fransız Alexandre Muller'i 3-1 geçerek üçüncü tura yükseldi.

Tek kadınlarda ise Belçikalı Greet Minnen'i 2-0 yenen dünya 7 numarası İtalyan Jasmine Paolini ile Japon tenisçi Naomi Osaka'yı aynı skorla mağlup eden Amerikalı Emma Navarro adlarını üçüncü tura yazdırdı.

Erdoğan, Hollanda maçı için Almanya'ya gidecek Zamlı emekli maaşı ve farkları bu ay yatar mı? İşte ödeme günleri... Berlin Büyükelçisi, Almanya Dışişleri'ne çağrıldı Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu Karasu Limanı, yeni lojistik kapı olacak