Real Madrid'in yıldız oyuncusu Toni Kroos, futbolu bırakıyor

İspanyol devi, Real Madrid'in 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Toni Kroos, EURO 2024'ün ardından futbolu bırakacağını duyurdu.

Abone ol

Milli yıldız, Arda Güler'in de forma giydiği Real Madrid'de oynayan 34 yaşındaki Alman orta saha efsanesi Toni Kroos, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) ardından futbolu bırakacağını açıkladı.

Instagram hesabından taraftarlar ve hayranları için veda mesajı paylaşan Kross, şu ifadeleri kullandı:

"17 Temmuz 2014, Real Madrid'deki performansım, hayatımı değiştiren gün. Dünyanın en büyük kulübünde yeni bir hayatın başlangıcıydı. Bugün 10 yıl sonra sezon sonunda bu hayat sona eriyor. Bu heyecan verici başarılı on yılı asla unutmayacağım!

Başkan Florentino Perez'e, Club'a ve beni açık kalple karşılayan ve bana güvenen herkese özellikle teşekkür ederim. Ama en önemlisi sevgili Madridliler, ilk günden son güne kadar sevginiz ve desteğiniz için size teşekkür etmek istiyorum.

Bu karar, aktif futbol kariyerimin bu yaz Avrupa kupasından sonra sona ereceği anlamına geliyor. Her zaman söylediğim gibi Real Madrid benim son kulübüm ve olacaktır.

Bugün kafamda ve kalbimde bu karar için doğru zamanı bulduğum için mutlu ve gururluyum. Hedefim kariyerimi kendi seviyemin zirvesinde bitirmekti."

EURO 2024 Çeyrek Final TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? Fransa yarı finalde İspanya'nın rakibi İstanbul'da göktaşı mı düştü? EURO 2024'te ilk yarı finalist İspanya! Biraya zam geldi: İşte güncel fiyatlar...