Paris'teki milli tekvandocularımızdan madalya başarısı

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'ndaki para tekvando müsabakalarında ülkemizi temsil eden sporcularımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Dün akşamki karşılaşmalar sonucunda para tekvando erkekler K44 58 kiloda Ali Can Özcan gümüş madalya, Meryem Betül Çavdar ise kadınlar K44 52 kiloda bronz madalya kazandı

AA | Abone ol

Grand Palais'te düzenlenen para tekvando müsabakalarında 2 numaralı seribaşı Ali Can Özcan, bu kategorinin 1 numaralı seribaşı İsrailli rakibi Asaf Yasur'la altın madalya maçına çıktı. Rakibine 19-12 yenilen Ali Can, Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı.

Kariyerinde ikişer kez Avrupa şampiyonluğu ve ikinciliği bulunan, dünya şampiyonalarında da 1 gümüş, 3 bronz madalyası olan Ali Can Özcan, paralimpik oyunlarda ise ilk madalyasını elde etti.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda milli tekvandocu Meryem Betül Çavdar ise kadınlar K44 52 kiloda bronz madalya kazandı.

'Kudüs'e biz sırtımızı nasıl dönebiliriz?' İmamoğlu'ndan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a 'Atatürk' tepkisi Selvi'den Kılıçdaroğlu yazısı: Dava CHP'de taşları yerinden oynattı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden Dilruba açıklaması Sahte burs mesajlarına dikkat! YÖK uyardı