Olaylı Galatasaray - Fenerbahçe derbisine ilişkin bilirkişi raporu hazırlandı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 19 Mayıs’taki derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde olay gününden kamera kayıtlarının incelendiği bilirkişi raporu hazırlandı.

Abone ol

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 19 Mayıs Pazar günü Rams Park stadyumunda oynadığı futbol müsabakası sonrasında yaşanan olaylara ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması devam ediyor.

Rapordan öne çıkanlar

Bu çerçevede olaylar sırasında çekilen ve 19 ile 8 saniyeden oluşan 2 videonun incelendiği bilirkişi raporu hazırlandı.

Hazırlanan raporda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un arkasında bulunan kişilerle yürüdüğü sırada yanında yürüyen ve Galatasaray Spor Kulübü görevlisi olduğu düşünülen bir şahsa dönerek, ‘’Ben size çık buradan bak dayak yiyeceksin, çık buradan yoksa dayak yiyeceksin’’ şeklinde konuştuğu, yürüdüğü sırada hızlıca geri döndüğü, Selahattin Baki’nin yakasından tutarak bir şeyler söylediği, Baki’nin ise "beni mi buldun başkanım" dediği aktarıldı.

Hazırlanan raporda, başka açıdan ise Koç’un ‘’burada yapmayın’’ şeklinde devamında küfür olan söylemi duyması üzerine geriye doğru döndüğü, sonrasında Baki’nin yakasından tutarak ‘’sus, sus dedim mi susacaksın’’ şeklinde konuştuğu, Baki’nin ise bunun üzerine ‘’beni mi buldun başkanım’’ dediği kaydedildi.

Dünyanın en zengin 5 ailesi: İşte servetleri... Ziraat'ten İş Bankası'nın 100. yaşına özel kutlama... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tuncay Özkan’a tazminat davası Portekiz'de 5,5 büyüklüğünde deprem İsrail: Mescid-i Aksa’daki statükoda değişiklik yok