Maliyeti belli oldu! Fenerbahçe Allan Saint-Maximin'e ne kadar ödeyecek?

Fenerbahçe Spor Kulübü, Al-Ahli'den kiraladığı Fransız forvet oyuncusu Allan Irenee Saint-Maximin'in maliyetini duyurdu. Peki Allan Saint-Maximin'in maaşı ne kadar? Fenerbahçe ne kadar ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Abone ol

Fenerbahçe, Saudi Pro League takımlarından Al Ahli'den kiraladığı Fransız asıllı forvet oyuncusu Allan Irenee Saint-Maximin'in kulüp bütçesine olan maliyetini duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada oyuncunun kiralanmasına yönelik Al-Ahli'ye 4 eşit taksitle 8 milyon Euro para ödeneceğini Saint-Maximin'in maaşının ise Al-Ahli tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Sarı-lacivertlilerin yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

* Allan Irenee Saint-Maximin'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. İmzalanan kiralama sözleşmesi kapsamında Al-Ahli kulübüne toplam 8 milyon Euro, 4 eşit taksitle ödenecektir. Oyuncunun 2024-2025 sezonunda alacağı maaş Al-Ahli kulübü tarafından karşılanacaktır.

CHP tüm belediyelerinde 'Kent Lokantası' açacak Tuğrul Türkeş, Osman Kavala'yı ziyaret edecek İşte borsada en çok kazandıran hisseler Safiye Soyman'ın acı günü: Oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti Elektrik tüketimi 8 gün içinde 5 kez rekor kırdı