Hatayspor ve Konyaspor'dan yeni sponsorluk anlaşmaları

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor ve Konyaspor, yeni sponsorluk anlaşmaları imzaladı. The Museum Hotel Antakya, Hatayspor'un forma sırt sponsorluğu için 400 bin Euro ödedi. TÜMOSAN ise 2024-2025 sezonunda Konyaspor'un isim ve forma göğüs sponsoru oldu.

Abone ol

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, The Museum Hotel'de düzenlenen imza töreninde, takıma destek olan Asfuroğlu Grubu bünyesindeki işletmeye teşekkür etti.

Forma sırt sponsorluğu karşılığında kulübe 400 bin avro ödeneceğini belirten Mıstıkoğlu, şöyle konuştu: "Anlaşma kulübümüz için olduğu gibi Hatayspor'un sırtında yer alması dolayısıyla tesis için de çok önemli. Hatayspor'un, yerli bir firmamızın, şehrimizin firmasının logosunu taşıması gurur veriyor." dedi.

Asfuroğlu Grubu Turizm Yatırımları Yöneticisi Sabiha Asfuroğlu Abbasoğlu da gurur duydukları Hatayspor'un kendilerine umut olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

Konyaspor'a isim sponsoru

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un 2024-2025 sezonunda isim ve forma göğüs sponsoru da TÜMOSAN oldu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen imza töreninde, kentin en önemli marka değeri Konyaspor ile TÜMOSAN arasında ciddi bir iş birliği içinde olduklarını belirterek, "Konya'daki marka ile Konyaspor'un yan yana anılması bizleri gururlandırır. Hedeflerimiz var ve hayallerimiz peşinde koşmaya devam edeceğiz. Umarım bu birliktelik uzun yıllar devam eder. TÜMOSAN ailesine teşekkür ederim." dedi.

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun da Konyaspor ile geçen yıl başlayan iş birliğini bu yıl da devam ettirme kararı aldıklarını vurguladı.

Konyaspor ile TÜMOSAN'ın isminin çok yakıştığına değinen Tosun, "TÜMOSAN Konyaspor, bir şiir gibi dillere pelesenk oldu. TÜMOSAN, Konya'nın markası. Fabrikası Konya'da ve kendi endüstri bölgesi içinde faaliyet gösteriyor. Türkiye'nin ekonomisine ve sanayisine sağladığımız katkı yanında Konya'nın sporuna ve Konyaspor'a da katkı sağlamayı görev addettik. Konyaspor Kulübümüze isim sponsoru olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu sezonun başarılı geçeceğine inanıyoruz. Galibiyetle başladılar, inşallah devamı da gelecektir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ilgili protokol imzalandı.

Lockheed Martin ve General Dynamics'ten işbirliği MEB'den açık öğretim liselerine geçiş düzenlemesi Penta Teknoloji'nin cirosu 10,8 milyar lira oldu Borsa günü yükselişle tamamladı Starbucks'ta CEO değişti, hisseler 'uçuşa geçti'