Göztepe, Nesine şirketi ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Nesine şirketi ile forma sağ kol sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Abone ol

Göztepe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Kerem Ertan ve Nesine Genel Müdür Yardımcısı Arda Uysal, Gürsel Aksel Stadı'nda düzenlenen törende anlaşmayı imzaladı.

Ertan, törende Süper Lig'e çıktıkları sezonda Nesine'nin kendilerine sponsor olmasının önemli olduğunu söyledi. Nesine'nin uzun yıllardır Türk futboluna ve sporuna büyük destekler verdiğini belirten Ertan, "Ciddi kaynaklar sağlayan hem tesisleşme konusunda hem de ihtiyaç duyulduğu zaman yardımcı olan bir organizasyon." dedi.

Nesine Genel Müdür Yardımcısı Arda Uysal da Göztepe gibi köklü bir kulüple işbirliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti.

2024-2025 sezonunda futbol A takımı formasının sağ kolunda yer alacaklarını ve resmi bahis sponsoru olacaklarını bildiren Uysal, "Ben bu işbirliğinin Nesine'nin marka değerine Göztepe'nin de Süper Lig'deki hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağını umuyorum." diye konuştu.

Ertan, Uysal'a Göztepe'nin yeni sezon formasını hediye etti.

Türkiye'de Maymun Çiçeği görüldü mü? Açıklama geldi Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdi Oyun platformu Roblox'tan erişim engeline ilk açıklama Japonya'da "deprem" alarmı: Başbakan Kişida, gezilerini iptal etti Altındağ'da köpek cesetleri... Belediye'den açıklama geldi