G.Birliği, Arda transferinden 1.3 milyon euro elde etti

Gençlerbirliği’nin eski Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Sinan Aydın, Arda Güler’in F.Bahçe’den İspanyol devi Real Madrid’e transferinden 1.3 milyon euro “yetiştirme bedeli” aldıklarını açıkladı.

Dünya Gazetesi | Abone ol

Transferin ardından Fenerbahçe’den Gençlerbirliği’ne resmi olarak 1.3 milyon Euro geldiğini belirten Aydın, G.Birliği Spor Anadolu Lisesi açacaklarını söyledi: “Bakmayın spor lisesi diyor ama biz onu futbol lisesi olarak açacağız.

Bu futbol okulumuzdan nice yeni Ardalar çıkartacağız.” 25 Şubat 2005’te Ankara’da doğan Güler’in ilk lisansı 15 Ağustos 2014’te 9 yaşındayken Gençlerbirliği’nin altyapısındayken çıkarıldı. Güler, 15 yaşındayken, 13 Ocak 2021’de F. Bahçe’ye resmi imza atmıştı.

Arda Güler, Real Madrid'in hocası Carlo Ancelotti'nin gözdesi oldu. ABD basınına konuşan Ancelotti, "Orta sahada opsiyonumuz arttı. Bu sezon sistemimizi değiştirmek zorundayım" dedi.

Suudi devine Türk CEO Krediye alternatif: Alacak menkul kıymetleştirmesi Küresel savunma ve havacılık şirketleri yılın ilk yarısında yatırımcısını sevindirdi Çöpten sağlanan enerji ile çilek ürettiler 6 kıtada gri su kazanıyor