Galatasaray-Young Boys maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında bu akşam temsilcimiz Galatasaray ile İsviçre ekibi Young Boys karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, İsviçre deplasmanında oynanan ilk karşılaşmadan 3-2 mağlubiyetle ayrılırken İstanbul’da oynanacak rövanş karşılaşmasını kazanarak tur atlamak istiyor. Galatasaray’a tur için iki farklı galibiyet yeterli olacak. Peki Galatasaray - Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray - Young Boys maçı şifresiz mi?

Haber Merkezi | Abone ol

Sarı kırmızılı temsilcimizin mücadelesi TRT1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. 2024-2025 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde ise grup aşamaları olmayacak. Lig formatında oynanacak yeni sezonda 36 takım lig içerisinde bulunacak. İlk 8 takım doğrudan son 16 turuna kalacak, 9. sıradan 24. sıraya kadar olan takımlar ise son 16 turu için play off oynayacaklar.

Karşılaşmayı Norveçli hakem yönetecek

Galatasaray'ın Young Boys'u ağırlayacağı karşılaşmayı Norveçli Hakem Espen Eskas yönetecek. Eskas'ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek.

Karşılaşmada Mohammead Usman Aslam dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR'da Rob Dieperink, AVAR'da ise Erwin Blank yer alacak.

Temsilcimiz Galatasaray nasıl tur atlar?

Galatasaray, Young Boys karşısında tur atlaması durumunda adını Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek 36 takım arasına yazdıracak.

Sarı-kırmızılılar ilk maçta rakibine 3-2 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi’nde deplasman golü kuralı olmadığından Galatasaray’a tur için en az iki farklı galibiyet gerekiyor.

Galatasaray 2-0, 3-1, 4-2… gibi iki farklı galibiyetlerde her türlü tur atlayacak. Mücadelenin tek farklı Galatasaray’ın galibiyetiyle sona ermesi durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek.

İsviçre ekibi mücadeleden beraberlik veya galibiyetle ayrılması durumunda Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek.

Sarı-kırmızılılar elenmesi durumunda yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde sürdürecek.

Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku! Narin Güran bulundu mu? Görüntüleme cihazları getirildi Yazar Cengiz Aytmatov'un kardeşi hayatını kaybetti Öğrencilere verilen ulaşım desteği devam edecek mi? Tarifsiz acı! Aynı gün hem annesini hem ablasını kaybetti