Galatasaray ayrılığı resmen açıkladı: Dubois ile yollar ayrıldı

Galatasaray, Fransız futbolcu Leo Dubois'in sözleşmesinin karşılıklı sona erdirildiğini KAP'a bildirdi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Léo Michel Joseph Claude Dubois ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir" denildi.

Abone ol

Transfer döneminin sonuna yaklaşırken Galatasaray'da peş peşe gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar bir futbolcusuyla daha vedalaştı. Galatasaray, Leo Dubois'a ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdı. Sarı-kırmızılılar, futbolcunun sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Léo Michel Joseph Claude Dubois ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Kayıp Narin'in amcasının gözaltı sebebi belli oldu! Bolu Dağı Tüneli'nin açılışı için tarih verildi Galatasaray ayrılığı resmen açıkladı 33 katlı binada yangın! Mahsur kalanlar kurtarıldı KDK'dan engelli otobüs kartları için karar