Filenin Sultanları yarı final maçı saat kaçta? Türkiye-İtalya voleybol maçı hangi kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları'nda bu akşam İtalya ile kritik bir yarı final maçına çıkacak. Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye-İtalya voleybol maçı, saat kaçta? Filenin Sultanları yarı final maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Abone ol

2024 Paris Olimpiyatları yarı final maçında Türkiye voleybol takımı, İtalya ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Filenin Sultanları, İtalya'yı geçmesi durumunda Brezilya-ABD eşleşmesinin galibiyle finalde altın madalya için ter dökecek. Peki, Türkiye-İtalya voleybol maçı, saat kaçta? Filenin Sultanları yarı final maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye-İtalya voleybol maçı saat kaçta?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Grubunda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Filenin Sultanları, ikinci olarak çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazanmıştı.

Ay-yıldızlılar, çeyrek finalde Çin'i 3-2 yenerek tarihinde ilk kez yarı finale çıkma başarısı gösterdi.

Milliler, İtalya'yı geçmesi durumunda Brezilya-ABD eşleşmesinin galibiyle finalde altın madalya için mücadele edecek.

Milli boksör Hatice Akbaş gümüş madalya aldı FTX, müşterilerine 12,7 milyar dolar ödeyecek  Hacmin 2024 yılında 3,4 trilyon liraya ulaşması bekleniyor Üç şantiyesi olan birini devretme yolunu arıyor Türk ordusu ‘kuantum zırhı' ile donatılacak