Filenin Sultanları Paris'te ilk yenilgisini aldı: Liderliği İtalya'ya kaptırdı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ilk yenilgisini aldı. İtalya'ya 3-0 mağlup olan Filenin Sultanları ikinci sırayı aldı. Çeyrek finaldeki rakibimiz bu akşam gruplardaki maçların sona ermesiyle belli olacak.

Abone ol

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, grup aşamasını İtalya maçıyla tamamladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki üçüncü maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. Kazananın grubu lider tamamlayacağı maçı İtalya 3-0 galip tamamladı ve liderliği aldı. Sultanlar, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti'ni devirmeyi başarmıştı.

Filenin Sultanları grubu ikinci sırada tamamladı.

Setler: 14-25, 16-25, 21-25

Çeyrek finaldeki rakibi bu akşam belli olacak

İlk iki maçı kazanarak çeyrek finale kalmayı garantileyen Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi bu akşam gruplardaki maçların tamamlanmasıyla belli olacak.

Milli okçu Mete Gazoz, Paris 2024'e veda etti SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti Etna Yanardağı lav püskürtmeye başladı: Uçuşlarda aksaklık "Kendi sosyal medya platformlarımızı kurmamız lazım" Hazine haftaya bir ihale düzenleyecek