Fenerbahçe ve Anadolu Efes karşı karşıya! Basketbol Süper Ligi'nde final serisi başlıyor

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanacak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi, yarın oynanacak ilk maçla başlayacak.

Abone ol

Basketbol Süper Ligi play-off finalinde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Ligde normal sezonu iki ekip de 25 galibiyet, 5 mağlubiyetle tamamladı.

Play-off çeyrek finalinde Türk Telekom ile karşılaşan Anadolu Efes, rakibini 2-0'lık seriyle geçerek yarı finale yükseldi. Bu turda Pınar Karşıyaka ile oynayan mavi-beyazlılar, rakibine maç kaybetmeden 103-80, 82-68 ve 90-97'lik skorlarla 3-0 elemeyi başardı.

Fenerbahçe Beko ise çeyrek finalde Aliağa Petkimspor'u 2-0'lık seriyle eleyerek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Beşiktaş ile karşılaşan sarı-lacivertliler, bu turda da rakibini ilk maçta 96-88, ikinci müsbakada 98-72 ve son karşılaşmada da 77-86'lık skorlarla mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Finalde saha avantajı normal sezonu lider bitiren Pınar Karşıyaka‘te olacak. Final serisinde 3 galibiyet alan ekip, Basketbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu şampiyonu olacak. Play-off final serisinde program şöyle:

Yarın

20.30 Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko (Sinan Erdem)

8 Haziran Cumartesi

20.30 Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko (Sinan Erdem)

10 Haziran Pazartesi

20.30 Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Dilan Polat için 27 yıl hapis talebi İş adamı Nihat Karaarslan Ankara'da silahlı saldırıya uğradı Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç etti Öğretmenlerin yer değiştirme başvuru tarihi belli oldu